Szórakozás

Görbe Nóra: Már okosabb vagyok

A színésznő 15 év elmaradt jogdíjáért perel, hiszen rájött, hogy csúnyán át lett verve.

Görbe Nóra a Linda című sorozat és más filmjei után sem kapta meg a jussát az elmúlt tizenöt évben, miután az Előadóművészi Jogvédő Iroda állítólag nem találta meg. A jogszabályok szerint az öt évnél régebbi követeléseinek búcsút inthet az elévülés miatt, de a színésznő nem nyugszik bele. Pert indít, mert szerinte csalásról van szó. Azóta több károsult is feltűnt.

“Érdekes, hogy aznap, amikor a Facebookon egy hölgy jelezte, hogy van ilyen jogvédő iroda, és van bent pénzem, egy hivatalos személy is telefonált emiatt. Egyszerre talált meg mindenki, noha húsz éven át senkinek nem sikerült. Sokan jelentkeztek nálam, hasonló sorsúak. Volt, aki azért nem kapott pénzt, mert nem szerepelt a stáblistán. Noha a filmben igen” – mesélte a Borsnak Nóra.

A színésznő azt is elárulta, hogy legutóbbi jogdíjairól sem kapott részletes elszámolást, pedig hivatalosan kellett volna. “Ráadásul nekem csak mondtak egy összeget, ki kellett állítanom egy számlát, és elutalták a pénzt. Ma már okosabb vagyok, és mindent megteszek, hogy megtudjam, azt az összeget kaptam-e, ami valóban jár” – mondta a dühödt sztár.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik