Szórakozás

Gesztesi: “Nem én vagyok alkoholista, hanem Havas Henrik!”

Gesztesi-Karoly(960x640).jpg (Array)
Gesztesi-Karoly(960x640).jpg (Array)

A színész teljesen kikelt magából Havas legutóbbi kritikája után, és többek közt azt állítja, a tévés részegen rá akart mászni Liptai Claudiára.

Gesztesi Károly a Story magazin hasábjain reagált Havas Henrik közelmúltban tett megnyilvánulásaira, melyekben a tévés kritizálja, sőt véleménye szerint sértegeti és lejáratja őt.

“A hátam mögött beszél rólam, hazugságokat terjeszt, s most már nyilvánosan is próbál megalázni. Kifejezetten sértő kritikát fogalmazott meg a Friderikusz Sándor műsorában való szereplésemről…” – sorolja sérelmeit Gesztesi, aki úgy véli, Havas egyszerűen féltékeny rá, és nem tudja elviselni, hogy annak idején Liptai Claudia a színészt választotta, neki pedig nemet mondott.

“Konkrétan zaklatta a volt feleségemet, amikor a Mokkában együtt dolgoztak. Nemegyszer fordult elő, hogy részegen hívta fel Claut, de pechére én vettem fel a telefont. Nem győztem elküldeni a fenébe. Egy elvtelen, pofátlan fráter, aki ráadásul súlyos alkoholproblémákkal küszködik. Nem én vagyok alkoholista, hanem Havas Henrik! Szóval engem ne kritizáljon, bőven van mit söprögetnie a saját háza táján!” – nyilatkozta a magazinnak Gesztesi, aki szerint Havas olyan mint egy kiöregedett focista: a pálya szélén állva kiabál azoknak, akiknél a labda van.

Gesztesi Károly teljes kirohanását a Story legfrissebb, e heti számában tudja elolvasni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik