Szórakozás

Videó: kitömött unikornison szexelt a tévésztár

witcher 3 (Array)
witcher 3 (Array)

Oké, az aktus virtuális volt, de az azt felvezető tíz perc felülmúlhatatlan. Conan O'Brien + nagyköltségvetésű videojáték = vinnyogva nevetés.

Conan O’Brien, a népszerű amerikai műsorvezető show-jának állandó szegmense a Clueless Gamer (kb. a fogalmatlan játékos), amelyben úgy ül le egy-egy videojáték elé, hogy lövése nincs, mi vár rá. Nem ismeri a játékokat, nem ért az egészhez és nem is túl ügyes, tehát tökéletesen alkalmas arra, hogy értékelje őket – kezdi minden alkalommal. Már évek óta űz sportot abból, hogy ily módon hülyét csinál magából, illetve szerencsétlen szakértőjéből, aki hétről hétre próbál segíteni neki, sokszor szó szerint a kezét fogva.

Legutóbbi kiszemeltjét, a Witcher 3 – The Wild Hunt című játékot egy héttel a megjelenés előtt kapta meg – naná, ez hatalmas reklám a kiadónak is -, és nagyon gyorsan felül-, illetve alulmúlta önmagát. A rendkívül komplex, szövevényes és komoly témákat boncolgató, száz órás játékidőt ígérő alkotásban hamar megtalálta (élet)célját:

meg kell döngetnie az egyik női szereplőt,

akinek – nagy műgonddal kidolgozott – meztelen testét már az elején látjuk, akkor persze nem történik semmi, hiába nyomja a gombot. Conan habzó szájjal, a kontrollert szorongatva küzd tovább a nemes célélt, amely végül összejön neki, méghozzá, ahogy a címben ígértük, egy kitömött unikornison ülve. A részleteket nem áruljuk el, nézze meg, érdemes.

A Witcher 3. része jövő kedden jelenik meg. A játékot főleg lengyelek készítették, de az egyik vezető fejlesztő magyar. Ettől függetlenül is ajánljuk. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik