Szórakozás

Tóth Gabi: Nem fogadtam örök szingliséget

Tóth Gabi  (Array)
Tóth Gabi  (Array)

Az énekesnő jól érzi magát egyedül, de fél év múlva már nem bánna egy új szerelmet; annak ellenére sem, hogy úgy érzi, korábbi kapcsolatai mind a szakmája miatt mentek tönkre.

Tóth Gabi a Reflektor riportjában korábbi párkapcsolatairól és az egyedüllét örömeiről is vallott, de azért elárulta azt is, nem szeretne vénlányként meghalni.

“A szakításaim nagyrésze nyilván a szakmai dolgaim miatt volt. Tehát volt azért, mert valaki nem érezte magát sikeresnek; mert én sikeres vagyok, és ezt nem bírta elviselni. Vagy pedig valaki nagyon elkezdte élvezni ezt az életet velem; annyira, hogy aztán másnál kötött ki. Úgyhogy minden a szakmám miatt történt, igen. (…)

Nincs most senkim. Tényleg. Semmi pasi a láthatáron. Barátnőm is ugyanúgy szingli, és mindig röhögünk, hogy itt vagyunk két fiatal, szép lány… nem értem, mi történik. Hol vannak a pasik? (…) Nem fogunk vénlányként meghalni, úgyhogy remélhetőleg majd lesz. De most egyébként a hátam közepére nem kívánok kapcsolatot. Most nagyon csodálatosan érzem magam.

Nem fogadtam örök szingliséget, csak 7 éve folyamatosan hosszú párkapcsolatokban éltem, most muszáj megtapasztalnom, hogy milyen a magány, és hogy ki vagyok én valójában. Persze azért egy fél év múlva már nem lenne rossz, ha jönne valaki…” – mondta el az énekesnő, aki azt is elárulta, zenéjében is megújulásra készül; maga mögött hagyná a populáris vonalat, és végre azt csinálná, amit igazán szeret.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik