Szórakozás

Hada Renáta babakocsival hajtott egy teherautónak

Az újdonsült anyuka egyelőre nem tologatja túl rutinosan kisfia babakocsiját, két autóban is kárt okozott gyakorlatlansága miatt.

Hada Renáta gyermekvárása alatt többször is hajmeresztő kijelentéseket tett. Kezdve azzal, hogy elvetette volna babáját, ha hamarabb tudja meg a nemét, de az sem tette szimpatikussá, amikor féltékeny volt saját kisfiára, már a születése előtt.

A kis Pisti, akinek anyakönyvezésével még mindig gondok vannak, ma éppen két hetes, de édesanyjának köszönhetően máris megrázó „kalandokat” kell átélnie. Renáta ugyanis nehezen kezeli a gyermekholmikat, így sétáltatás közben balesetet okozott. A babakocsiban utazó kisfiát ugyanis nekitolta egy autónak, ami emiatt egy másiknak koccant.

“Üzenetek Pistitől: Mamival ma babakocsival sétáltam. Neeem, nem is séta volt, hanem igazi kaland. Ideges volt Édasanya, hiába próbálta leplezni! A legviccesebb az volt,amikor a benga nagy babakocsimat szegény nekitolta egy rakodós kocsinak a Jókai utcában, ami ott lejtett, és a rakodóskocsi telibe talált egy ezüst színű Honda autót. Mamám rajta hagyta a számát, ha valami probléma lenne. Az én kocsim igen masszív, és nehéz tolni Anyacukámnak” – írta Hada közösségi oldalán.

Pisti 9 naposan,… s jdonslt kis csaldja

Posted by Gálos Viki Photographer on 2015. május 9.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik