Szórakozás

Németh Kristóf menedzseli a világhírre törő Fricskát

A színházigazgató lett a Britain's Got Talentbe bejutott magyar táncosok menedzsere.

A Britain’s Got Talent idei évadában is feltűnt egy tehetséges magyar táncos csapat. Az Attraction nyomában járó gödöllői srácok Fricska nevű formációja a szombat esti adásában debütált. Olyannyira elbűvölték a zsűrit, hogy hárman állva tapsoltak, majd négy határozott igennel tovább is küldték őket a következő fordulóba.

A modernizált néptáncprodukciót két nap alatt több mint hatszázezren nézték meg a YouTube-on, de nagy sikert arattak a brit és magyar sajtóban is. Nem csoda, hiszen amellett, hogy tényleg nagyon tehetségesek, egy erős menedzser van mögöttük – mint kiderült, a Barátok Közt egykori szereplőjének és a Játékszín jelenlegi igazgatójának, Németh Kristófnak a személyében.

“Londonban mint a Fricska menedzsere és kísérői voltunk kint. Ez egy új fejezet az én életemben. Ahogy visszaemlékszem, amikor annak idején még Ki mit tud?-os voltam, csak egy televízió volt, és ott megismerkedhettem Szinetár Miklóssal, Bánffy Györggyel. Azokkal a mesterekkel, akik később, akár a mai napig aktívabban vagy kevésbé aktívan, de mellettem voltak” – mondta a Fókusznak Németh, aki a jövőben egyre több tehetséges fiatalt szeretne segíteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik