Szórakozás

Lakatos Márk küzd a súlyával

A stylist 18 éves koráig 120 kilót nyomott, csak aztán kezdett fogyókúrába.

Lakatos Márk gyakran ad ötleteket nőknek frizura, smink és ruhák terén, ápolja az ügyfelei lelkét, és ha kell akár még magassarkúban is megtanítja járni őket. Első ránézésre tudja, hogyan segíthet másokon, a saját életével azonban nem volt ilyen egyszerű a dolga. A stylist egyik legnagyobb küzdelme a fogyás volt, hiszen még az érettségije idején is komoly túlsúllyal küzdött.

“A külső adottságok közül talán a testsúlyom volt az, ami valaha a legnagyobb elégedetlenséget okozta, és így változtatásért kiáltott. 18 éves koromig 120 kg kiló voltam, abból kellett lefogynom a mai alakomra. Ehhez gyökeresen változtattam az étrendemen és aktív sportolásba kezdtem. Azóta mióta leadtam azokat a felesleges kilókat, 5-8 olyan kilócska maradt, amivel folyamatosan jojózom, de ez már nem annyira zavaró” – mondta Lakatos, akinek csípős beszólásain is dolgoznia kellett.

“Belső tényezők közül pedig talán a hirtelen felfortyanásom az, amin folyamatosan dolgozom, és amin talán a leghatékonyabban sikerült változtatnom. Rájöttem, hogy attól, mert véleményem van, nem biztos, hogy elő kell vele jönnöm, akár kérdés nélkül is. Nem mondom, hogy ma már egyáltalán nem mondom meg senkinek hirtelen a magamét, de azért sikerült redukálnom ezeknek a számát” – tette hozzá a stylist, aki másoknak is segít a változásban.

“Az átalakulásban mindig az az első lépés, hogy valaki felismerje, változni akar. Rájöjjön arra, hogy ha nem érzi jól magát a bőrében, nem boldog, akkor annak egyetlen megoldása van, ha ő maga tesz ellene, és őszintén szembenéz a problémáival. Meglepően sokan vannak, akik a fotókon eltakarják a szájukat, és már idejét sem tudják, hogy mikor nevettek teli szájjal utoljára. Sajnos ez a dolog előbb-utóbb zárkózottá tesz. Éppen ezért Dr. Bodrogi Attila fogorvossal indítunk egy akciót, amelynek keretein belül egymilliós mosolyt varázsolunk valaki arcára” – árulta el Lakatos Márk, aki szerint a másság ellen uszít a politika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik