Szórakozás

Botrány a titkos Jimmy-dalok körül

Kiderült, hogy a Király eddig sosem hallott dalai nem is olyan exkluzívak, ráadásul lopták őket.

Boros László tegnap jelentette be, hogy pályája elején olyan dalokat írt és vett fel Zámbó Jimmyvel, amelyek eddig még sosem kerültek közönség elé. Éppen ezért egy lemezt készül kiadni a különlegességekből, amelyek kazettán is megjelennének. A dolog egyetlen szépséghibája az, hogy jelentkezett az egyik dal eredeti szerzője.

“Ezt a nótát én írtam! Az anyagi oldala nem érdekel, hiszen a lemezek után befolyó jogdíj szóra sem érdemes. Az viszont nagyon bánt, hogy a titkosnak titulált dal egyrészt nem titkos, másrészt a Boros–Boros név van feltüntetve szerzőként. Kereken kimondom a borítót látva: ellopták a dalomat!” – mondta a Blikknek szomo­rúan Kaszás Péter.

Ezt követően Orosz Nelli énekesnő is megerősítette, hogy Kaszás a dalszerző, sőt elmondta, hogy az említett nótát ő énekelte először korongra, így a dal se nem titkos, de még csak nem is Jimmyé. Olyannyira nem újdonság, hogy Tilinger Házibuli Attilának már három lemezén is felcsendült a nóta, ami szerinte is Kaszás műve.

A napilap ezek után kíváncsi volt, hogy mit reagál Boros a lopás vádjára: “Az Itt vagy, ez jó című dal az én jogtulajdonom, én írtam, és a műbejelentésemet az Artisjus is visszaigazolta. Ha Kaszás Péter úgy gondolja, ez az ő szerzeménye, akkor legyen az övé. Tisztelem annyira, hogy ebben a vitában nem kívánok részt venni” – fogta rövidre Boros László.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik