Szórakozás

Mi lesz Rippelék lefagyasztott embrióival?

Óriási dilemma Rippel Feri és exe, Simó Vivien számára, hogy mihez kezdjenek a lefagyasztott embrióikkal. Lehet, hogy sosem fognak megszületni.

Az akkor még egy párt alkotó Rippel Feri és volt párja, Simó Vivien 11 embriót lefagyasztattak a nő petefészekrákja miatt. Ezeket az embriókat száz évre letétbe helyezték, ahol a szakemberek mínusz 196 fokon tárolják. Az eljárás során megóvják a sejteket, így időtlen időkig fel lehet használni az embriókat, akár évszázadok múlva is. Mivel azonban Feri és Vivien már szakítottak, nagy kérdés, hogy mi lesz az embriók sorsa.

“Ha akarnám, felhasználnám, de nyilván ez nem fog már megtörténni. A jövő nagy kérdése, hogy oldjuk ezt meg. Az elajándékozásban nem hiszek, hisz mégiscsak a gyermekünk, Krisztofer testvéreiről van szó. Egy furcsa helyzetben később akár még össze is jöhetne a saját testvérével. Tudom, hogy ez furcsán hangzik, de nem egy ilyen esetről hallottunk már. Nagyon meg kell fontolni, hogy mi lesz. Ezt pedig csak Ferivel együtt dönthetjük el. Annak idején a petesejtet a nagynéném, Kriszti adományozta. Így az ő véleménye is fontos számomra. Genetikailag nincs közöm az embriókhoz, hisz a donor Kriszti és Feri volt, de a gyerekünk szempontjából a lehető legjobb döntést kell meghoznunk” – mondta a Blikknek Vivien, aki azóta végleg legyőzte a rákot és új életet kezdett párja oldalán.

Ferire is rátalált már a szerelem – kétszer is. Éppen egy 19 éves modellel, Nyitrai Dalmával jár, akit még a ballagására is elkísért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik