Szórakozás

Kiss Ramóna ott akarta hagyni a Barátok Köztöt

Koczka Máté
Koczka Máté

UTAZÓ CELEBSZAKÉRTŐ. 2015. 05. 10. 06:27

A színésznő annyira tele van munkával, hogy több színdarabot is vissza kellett mondania.

Kiss Ramóna jelenleg négy darabban játszik, mellette folyamatosan forgat a Barátok közttel. Hajnalban kel minden reggel, siet a forgatásra, majd heti hét estéből négyet a színpadon tölt. De hogy lehet bírni ezt az iramot?

“Valójában én sem tudom, a múlt héten például tizenegy előadásom volt, plusz a sorozat. Fáradt vagyok, mert sokszor csak 5-6 óra jut az alvásra, hiszen ha nem a Madách, a Karinthy vagy a Belvárosi Színházban van előadásom, akkor a darabokkal járjuk az országot, de valahogy visz előre a lendület. (…) Segít, hogy nagyon élvezem a sok munkát, hogy több mindenben is helyt kell állnom. Pedig megmondom őszintén: volt idő, amikor elgondolkoztam azon, hogy egyáltalán ezt akarom-e. Tizenhét évesen csak belecsöppentem ebbe az egészbe, és hosszú évekig nem voltam biztos abban, hogy ez az én utam. Bármilyen munkáról is van szó, az ember egyszer csak elfárad. Persze a Barátok közttel szerencsém van, hiszen folyamatos a megújulás, de azért volt idő, amikor megfordult a fejemben, hogy abbahagyom” – mondta a Blikknek Kiss Ramóna, aki élete végéig színészettel szeretne foglalkozni.

“Igazán akkor teljesedtem ki, amikor bejött a sorozat mellé a színház is. Öt évvel ezelőtt kaptam az első színházi szerepem, azóta pedig szerencsére folyamatosan vannak felkéréseim, és én magam is járok meghallgatásokra. Azt hiszem, azóta tudom, hogy halálomig ezzel szeretnék foglalkozni. (…) Tavaly három darabot kellett visszamondanom, mert egyszerűen nem fért bele a munkarendembe. Így is hatalmas szervezést igényel összeegyeztetni a próbákat a forgatásokkal. De nincs olyan ambícióm, hogy nyissak egy kávézót vagy éttermet, hogy bebiztosítsam magam a színészet mellett. Ezt szeretem csinálni” – tette hozzá Ramóna, akiről néhány hete készült élete legelőnytelenebb képe.

Kiss Ramóna (Array)
Fotó: Facebook

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.