Szórakozás

Stohl András tönkretette Presserék munkáját

A színész váratlanul visszaadta a főszerepét, ezért bizonytalan a Vígszínház bemutatója.

A Vígszínház már korábban beharangozta, hogy újra színpadra állítják a Jó estét nyár, jó estét szerelem című musicalt. A főszerepet Stohl Andrásra osztották, a próbák elkezdődtek, a jegyek pedig a júniusi bemutatóra szép számmal fogytak. Ám napok óta csalódott rajongók százai panaszkodnak különböző internetes fórumokon, hogy a várva várt darab kudarcba fulladt. A Bors információi szerint azért, mert Stohl visszaadta a szerepét.

A színház honlapján tegnap a szereposztás már nem volt elérhető, a zűrzavart a jegypénztárnál is megerősítették. Azt mondták, hogy jelenleg azért nem értékesítik a darab jegyeit, mert vagy elmarad a teljes előadás vagy keresnek új színészt Stohl helyére. A színház zenei igazgatója, Presser Gábor és a rendező, Szász János is megerősítették, hogy az ősztől újra RTL-es produkción dolgozó Stohl már nincs a darabban. 

“Épp most végeztem egy próbával, össze kell szednem a gondolataimat. Ha azt szeretné megírni, hogy lelépett Stohl András, akkor hívjon vissza később” – mondta a Borsnak Szász, aki később már nem reagált a hívásra.

Presser azonban egy új információval is szolgált: szerinte a Vígszínház oldalán téves az információ, mert ennek a darabnak a premierje csak ősszel lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik