Szórakozás

Titokban az Attractionnél járt a Harry Potter sztárja

attraction (Array)
attraction (Array)

Az Attraction Performances látványszínház népszerű vezetőjét, Szűcs Zoltánt tegnap ismét Ferihegyen látták egy világsztárral. Szücsi az egyik legismertebb kisnövésű színész, Mark Sealey társaságában keltett feltűnést.

Mark olyan világhírű filmekben szerepelt, mint a a Harry Potter 4., a Sherlock Holmes 2. vagy a Majomszeretet, továbbá különböző birkózó mérkőzéseken is évek óta részt vesz.

 Fotó: Attraction

Hogy mit keresett Budapesten, az Attraction vezérével, egyelőre nem tudni, hiszen a vezető koreográfus is szűkszavúan beszélt.

„Nem mondhatok egyelőre többet, csak annyit, hogy valóban nálunk járt Mark Sealey” – árulta el Szűcs Zoltán a Hír24-nek. “Mióta megnyertük a Britain’s Got Talentet, egymásnak adják a kilincset budapesti próbatermünkben a világsztárok, de ezt ahogyan eddig sem vertük nagydobra, ezután sem fogjuk. Van, akit kifejezetten bújtatni kell. Mark nem volt ennyire szigorú, azt mondta, egy közös fotót készíthet vele a társulat a közösségi oldalunkra, de sajtónak nem szeretett volna nyilatkozni.”

Fotó: Attraction

Múlt héten Craig David kért külön termet a társulatnak budapesti fellépése előtt, a koncerthelyszínen, ahol az együttes régi barátként üdvözölte őt, mivel közös a menedzsmentjük.

Mivel az Attraction folyamatosan keresi az új társulati tagokat, így most az új táncosok előtt is ott a lehetőség, hogy egy világszinten elismert produkció részesei legyenek. A következő castingot e hét vasárnapján, vagyis 2015. május 10-én tartja a társulat a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik