Szórakozás

Pikali exe kiborult Rékasi üzenetétől

A színésznő volt férjénél állítólag betette a kaput az az SMS, amit Rékasi Károlytól kapott.

Pikali Gerda és exe házassága már régen megromlott, és egy éve külön is éltek már, amikor a színésznő megismerte Rékasi Károlyt. Ennek ellenére volt férje még mindig nem tudta lezárni kapcsolatukat. A férfi a Storynak mesélte el, hogy habár sosem találkozott az új társsal, mégsem szívleli, főleg azok után, hogy a Barátok Közt rosszfiúja milyen üzenetet küldött neki. Az SMS állítólag annyira felzaklatta, hogy a következőkben gyerekei teljes felügyeleti jogáért fog harcolni.

A Bors kíváncsi lett volna az üzenet tartalmára, de Géza nem szeretett volna nyilatkozni, ezzel szemben Rékasi eljuttatta a szerkesztőséghez a kérdéses sorokat.

“Tisztelt Csongrádi Géza! Eddigi, arra irányuló próbálkozásaim, hogy telefonon beszéljünk néhány szót, kudarcba fulladtak, ezért próbálom így eljuttatni hozzád kérésem. Pikali Gerdával életközösségetek az elmúlt évben hivatalosan is megszűnt. Kérlek, fogadd el, hogy ő az én társam, a párom, számomra nagyon fontos a nyugalma, a boldogsága. Ezért kérlek arra – ismételten csak tisztelettel – , hogy mellőzd a továbbiakban a felé irányuló rosszízű megjegyzéseket, a fenyegetéseket, az utasítgatásokat! Kérlek, tiszteld a másik embert, tiszteld a hozzám tartozót! Üdvözlettel: Rékasi Károly.”

Ha valóban ezek a sorok jutottak el Pikali exéhez is, akkor úgy tűnik, nem jött be neki a blöff.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik