Szórakozás

Zimány Linda: Nem hancúrozok a pókermilliomossal

Az Amerikában éldegélő glammodell tagadja, hogy intim kapcsolat fűzné a milliárdos kártyáshoz, akihez néhány napja még vidáman simult.

Az amerikai pókerjátékos, Dan Bilzerian néhány nappal ezelőtt még bikinis hölgykoszorúban fotózkodott, ahol ismerős arcra bukkantunk. Zimány Linda is örömmel bújt a gazdag kártyáshoz, ami után azonnal beindultak a találgatások. Nem titok, hogy a magyar modell bukik a gazdag és ismert férfiakra, legutóbb Jude Law-val tapadtak egymás szájára, így nem volt merész feltételezés az, hogy a milliomos Bilzeriannal is elmélyítette a kapcsolatát. Linda azonban tagad, ráadásul egy megdönthetetlen érvet is felhozott “ártatlansága” bizonyítására.

“Nem! Továbbra sem hancúrozom, és nem is járok Dan Bilzeriannal. Teljesen más magánéleti vonalon vagyok. Viszont egy poén az ember, és háromszor zsűriztem vele a Tropic Beauty-n… és készítettünk közös fotót is, mert híres emberrel poén, főleg vele, aki alapból is egy poén, a híres és hírhedt dolgaival együtt. De ettől még nem hancúrozunk. Különben sem jön be a szakáll” – írta Linda közösségi oldalán.

👩🏼

A photo posted by Linda Zimany (@lindazimany) onMay 1, 2015 at 10:35pm PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik