Szórakozás

Várhegyi Lucas Palmira sem remekelt az érettségin

A Rising Star nyertese is az idén érettségiző diákok táborát erősíti, de saját bevallása szerint nem sikerültek valami fényesen az írásbeli vizsgái.

Várhegyi Lucas Palmira számára most karrierje a legfontosabb, ezért a tanulást háttérbe szorította az utóbbi időkben. A fiatal tehetség elmondta, hogy eddig négyes-ötös tanuló volt, de az érettségire nem készült fel megfelelően, így nem is reménykedik túl jó eredményekben.

“Sikerülhetett volna jobban is, de szerintem átmentem. Kevesebbet tanultam, mint kellett volna, és volt egy-két rész, ami nehéz is volt, így csak arra hajtottam, hogy meg legyen a kettes” – mesélte a családjától elköltöző énekesnő a Fem3Caféban.

A műsorvezető, Berki Krisztián ezek után megpróbálta jó tanácsokkal ellátni. Na persze nem azt javasolta, hogy legyen szorgalmasabb, inkább felajánlotta, hogy a szóbelin segít neki csalni, hiszen a későbbiekben amúgy sem lesz semmi szüksége az érettségi bizonyítványára. “Szerintem az érettségire nem lesz szüksége a jövőben, ez csak a szükséges rossz” – állapította meg Berki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik