Szórakozás

Megsérült a forgatáson Bagi Iván

A parodista addig táncolt Oszvald Marikának öltözve, hogy kiment a válla.

Bagi Iván megsérült a Szálka legutóbbi adásának felvételén, amikor Oszvald Marikát utánozta a színpadon. A parodista azt szerette volna lemásolni, ahogyan a Kossuth-díjas színésznő szaltózik, gurul és ugrál. Nem kellett volna.

“Kicsit rövidebb volt a színpad, mint ahogy arra számítottam. Szaltózni, bukfencezni akartam, de rosszul mozdultam. Csúnyán kiment a vállam, 4-5 napig nagyon rossz volt a helyzet, sokszor fájt. Az orvos aztán megnézte, és azt mondta, hogy kirándult és lehetőleg a jövőben ne vállalkozzak ilyen mutatványokra, inkább bízzam kaszkadőrre a dolgot. Könnyen el tudom képzelni, hogy a későbbiekben ez tényleg így is lesz. Ettől függetlenül nem bántam meg semmit, mert nagyon jó adás lesz, jól sikerült a felvétel. Szeretjük Oszvald Marikát, és nagyon bízom abban, hogy nem sértődik meg a paródián. Csodálom, hogy mennyire energikus és ez a baleset is bizonyítja, hogy ő mennyire profi” – mondta a Blikknek Bagi, akit nem most ért először baj munka közben.

A parodista legutóbb tavaly decemberben ájult el egy forgatáson. Akkor az öltözőjében esett le a székéről kimerültség miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik