Szórakozás

Ismét keresik Miss Balatont

Miss Balaton (Array)
Miss Balaton (Array)

Augusztusban ismét megválasztják a magyar tenger legszebb hölgyét. Horváth Éva is a szervezők között van.

Mától nevezhetnek a lányok a Miss Balaton by Cosmopolitan nevű szépségversenyre. Az internetes jelentkezést egy sajtótájékoztatón indította el jelképesen Horváth Éva, Epres Panni, Iszak Eszter, valamint a tavalyi győztes, Király Lili. A szervezők 18 és 28 év közötti lányok jelentkezését várják, akiknek a legjobbak közé kerüléshez arról is meg kell győzniük a zsűrit, hogy a bájuk mellett kifinomult a kommunikációjuk. A több körös rostán átjutó legjobb 16 lány közül augusztus 15-én választják meg Miss Balatont.

A mai sajtótájékoztatón újra szemügyre vehettük a tavalyi döntősöket, akik szexi fürdőruhában bizonyították, hogy méltón kerültek be a legjobbak közé. A tavalyi győztes az akkor 19 éves Király Lili lett. A hatvani lánynak személyesen Zimány Linda tette a fejére a koronát, amit a Hír24 stábja meg is örökített.

A verseny koordinátora ezúttal is Horváth Éva lesz, aki már nagyon várja, hogy elkezdhessen foglalkozni a lányokkal.

“Nagyon jó élmények kötnek a tavalyi versenyhez, a lányokkal azóta is gyakran találkozunk kávézásokra, vacsorákra, és a mai napig emlegetik, hogy a kemény munka mellett milyen jól érezték magukat. Az előző évben nem tudtam minden ötletemet megvalósítani, így most külön öröm, hogy a kedvenc témáimban is fejleszthetem a versenyzőket” – mondta Horváth, aki arra biztatja a jelentkezőket, hogy ügyeljenek a beküldött fotóikra, mert ezek alapján jutnak majd tovább a személyes válogatókra.

.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik