Szórakozás

Bochkor végigrágózta a Kobayashi-féle koncertet

A rádiós személyesen is találkozhatott azzal a japán karmesterrel, akivel a műsorában viccelődött.

Bochkor Gábor kedden este személyesen találkozott Kobayashi Ken-Ichiro világhírű karmesterrel. A rádiós ingyenjegyet kapott, hogy megnézhesse, milyen “egy rúddal hadonászni a levegőben”. Olyan helyen ült, ahol végig szemtől szemben láthatta a MÁV Szimfonikusokkal koncertező dirigenst. A rendezvény végén Bochkor kezet is foghatott Kobayashival, az erről készült fotót a menedzsmentje osztotta meg a Facebookon néhány sorral.

“Breaking! Bochkor Gábor ma megnézhette, hogy mit is tud egy karmester, hiszen maga KOBAYASHI KEN-ICHIRO mutatta meg neki. Íme a nagy találkozás pillanata. Az élmények és az új tudás beszámolója hamarosan az Önindítóban.
Mindenkinek, aki nem csak (sic!) szereti, de érti is a viccet….:-)))))” – írták a kép mellé.

A fotót többen megosztották, köztük Várkonyi Andrea, Bochkor párja is, aki – talán nem számított rá – kapott hideget-meleget a kommentelőktől. A Bors kiszúrta, hogy az egyik hozzászóló beszámolója szerint a rádiós végigrágózta az egész koncertet és közben ide-oda tekingetett, hogy mindenki figyeli-e őt. Egy másik kommentelő pedig azt tartja felháborítónak, hogy Bochi a minősíthetetlen “viccével érdemelt ki” két ingyenjegyet arra a szuperkoncertre, amire másoknak már pénzért sem jutott.

Breaking! Bochkor Gbor ma megnzhette, hogy mit is tud egy karmester, hiszen maga KOBAYASHI KEN-ICHIRO mutatta meg…

Posted by TMC Management on 2015. május 5.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik