Szórakozás

Béres Alexandra félretette a sportot

A féléves Flóra igényli anyja minden figyelmét, ezért Alexandra egy időre felhagyott a súlyzós edzésekkel.

Teljesen megváltozott Béres Alexandra élete a második lányának születésével, a most már kétgyermekes édesanya élvezi az anyaság minden pillanatát. A sport viszont háttérbe szorult, mivel a féléves Flóra minden figyelmét igényli. A döntésben az is közrejátszhatott, hogy a fitneszbajnok márciusban elájult a színpad mellett, miután szülése óta az első nagyszínpadi óráját tartotta.

“A kislányom nem hagy szabadidőt, ezért súlyzós edzéseket nem végzek, inkább hosszú sétákra megyünk, és otthon végezhető gyakorlatokat csinálok. Aktív életet élünk, általában hordozóban cipelem őt, úgyhogy most ez a kardió. Szerintem a lakásban is napi több kilométert sétálok vele. Testileg és lelkileg is sokat változtam, ez a természet rendje. Ez az időszak nem rólam, hanem a babáról szól. Az első baba után is úgy éreztem, hogy a nőiességem egy újabb szakaszát élem meg. Felfogás kérdése, ki mennyire türelmesen adja át magát ennek az időszaknak. El kell hinni, hogy minden visszarendeződik” – mondta a Borsnak Alexandra, aki hozzátette: valószínűleg már nem vállalnak több gyermeket.

“Mindig is a nagycsalád híve voltam, viszonylag későn adódott a lehetőség, hogy összejött az első baba. A napokban leszek 39 éves, most nagyon kerek minden. Nem hiszem, hogy lesz több gyermekünk, még egy lombikprogramba nem fognánk bele. Hálát adhatunk az égnek, hogy van két csodás lányunk” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik