Szórakozás

VV Zsu: Jön a következő dal

A VV7 egyik legirritálóbb játékosát nem érdekli, hogy még a celebek is nekiestek botrányosan rossz hangja miatt. Ő bizony nem adja fel a pop bizniszt.

A hét elején robbant VV Zsu első slágergyanús dala, amivel azonnal kiverte a biztosítékot. Az egykori valóságshow játékos fülsiketítően hamis hangja mellett még a zenészek sem tudtak szó nélkül elmenni. Muri Enikő például közösségi oldalán fakadt ki, de Young G is keresetlen szavakat intézett a fiatal anyukához. Zsu azonban csak nevet a kritikákon, és azt mondja, folytatni fogja az éneklést, hiszen sokan kíváncsiak rá.

“Nincs hangom. Nem baj. Mégis van rá kereslet. Nem gondolom magamról, hogy nagy énekes lennék, csak elkészült az első dalom, de megnyugtatok mindenkit, lesz másik is. Senkit nem akarok vele kínozni, de ha úgy adódik, akkor én igenis fellépek ezzel a dallal. Elég mulatós, az ember jól tudja magát érezni tőle, úgyhogy nincs ezzel semmi probléma szerintem, úgyhogy nem fogom abbahagyni” – mondta jókat nevetgélve Zsuzsa a Fókusznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik