Szórakozás

Alkoholista apjáról mesélt Kovács Patrícia

A színésznő fiatalkorát megnehezítette édesapja függősége, akivel rossz kapcsolatát férje segítségével hozta helyre.

Kovács Patrícia és párja, Gusztos Péter mindketten megtapasztalták, milyen egy alkoholista szülő mellett felnőni. Míg az ex-politikusnak édesanyja, addig a színésznőnek az apja volt szenvedélybeteg, ami a kapcsolatukra is rányomta a bélyegét. Patríciának azonban sikerült még megbeszélnie a problémákat apja halála előtt.

“Nagyon örülök, hogy a halála előtt tudtunk beszélgetni, és rendbe tettük a dolgainkat, amennyire lehetett. Valamiért a gép ezt dobta ki nekem. Az öcsém szerint mi azért kaptuk őt, hogy tükröt tartson elénk, és ezeket a hibákat soha ne kövessünk el. A másik oldalon viszont kaptunk egy fantasztikus édesanyát” – mesélte a színésznő a wmn.hu-nak.

 Fotó: TV2

Ezzel szemben Gusztos édesanyja még azelőtt elment, hogy fiával rendezhették volna viszonyukat, így az ex-politikus azt tanácsolta másfél éves kislánya anyjának, hogy béküljön ki apjával.

“Amikor megismerkedtünk, édesanyám már nem élt. Amikor Trisával találkoztam, még konfliktusos volt a kapcsolata az apukájával. Nem beszéltek, nem keresték egymást. Abban tudtam neki segíteni, hogy ne úgy érjen véget a történet, mint nálunk. Hirtelen, kibeszéletlenül” – mesélte Gusztos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik