Szórakozás

Istenes Bencéék szabadságuk alatt is milliós fizetést vesznek fel

Az RTL Klub sztár műsorvezetői már hónapok óta nincsenek képernyőn, ennek ellenére szép kis summát kapnak a csatornától.

Lilu és Istenes Bence három hónappal ezelőtt fejezték be a munkát, amikor a Való Világ hetedik szériája véget ért. A TV2-től átcsábított Szabó Zsófi pedig mindössze egyszer bizonyíthatta rátermettségét, annak is már öt hónapja, hiszen az X-Faktor és annak háttérműsora, az After X decemberben befejeződött. A legrégebben műsort kapó tévés pedig, Sebestyén Balázs, aki hat hónappal ezelőtt tért haza az afrikai dzsungelből, A celeb vagyok, ments ki innen! forgatása után. A műsorvezetőknek azonban nem kell aggódniuk amiért nem dolgoznak, hiszen fizetésüket így is megkapják.

“Amikor a műsorvezetők nincsenek képernyőn, egy alapfizetést kapnak: nagyságrendileg milliós összegről van szó. Persze mindannyiuknak más és más, de átlagosan egymillió forintra kell gondolni. Amikor pedig jön egy műsor, akkor ezt az összeget emelik” – árulta el a Blikknek egy bennfentes.

Egyelőre úgy néz ki, hogy őszig még pihenhetnek az RTL sztárjai, utána azonban több új műsor is indul. Ám hogy ki melyik show-t vezeti majd, arról csak spekulálni lehet.

“Az igaz, hogy az őszi terveink közül még csak egyet, a Hungarian’s Got Talentet jelentettük be, és a műsorvezetők személyét illetően számtalan találgatás látott napvilágot, de azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy ez az egy műsorunk indul ősszel. Sőt épp ellenkezőleg, számos új, saját gyártású műsort láthatnak majd az RTL Klub és az RTLII nézői, és ezekben bőven lesz helye a műsorvezetőinknek” – közölte az RTL Klub kommunikációs osztálya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik