Szórakozás

Eltűnik az éterből Kasza Tibi

Kasza-Tibi(650x433).jpg (Array)
Kasza-Tibi(650x433).jpg (Array)

A Morning Show keddi adásaiból egy ideig nélkülözni kell a zenész-műsorvezetőt.

A Class FM reggeli műsorának hallgatótábora már megszokhatta, hogy Sebestyén Balázsék poénjai mellett minden kedd reggel Kasza Tibi hangjára ébredhetnek. Most azonban egy időre elválnak a négyes útjai, Tibi a nyári szünet erejéig búcsút vesz Balázstól, Vadon Janitól és Rákóczi Feritől. Könnyekre és gyászindulóra azonban senki se számítson, hiszen a Morning Show állandó sztárvendége ősztől megújult lendülettel tér vissza a rádióba. Kasza Tibi azt is elárulta, hogy a nyarat a zenélés és a pihenés mellett a friss reggeli témák előkészítésével tölti majd.

„Közel hat éve dolgozom együtt a fiúkkal és igaz, hogy a műsor több változtatáson esett át az elmúlt évek során, de Balázzsal egy ideje tervezgetünk egy nagyobb durranást – többek között ennek az előkészületeivel töltöm majd a nyarat. A rádiós és tévés műsorvezetői teendők mellett szeretnék több energiát fordítani a zenélésre, de természetesen jól fog esni egy kis pihenés is” – mesélte Kasza Tibi, akit Sebestyén Balázs is visszavár a rádióba.

„Nagyon hálásak vagyunk Tibinek mindenért, és tiszteletben tartjuk, hogy nyáron egyéb elfoglaltságai lesznek, viszont szeptembertől mindenképpen szeretnénk folytatni a sikeres, közös munkát.”


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik