Szórakozás

Bicskey Lukács remélte, hogy részt vehet az Argo 2 premierjén

Az 53 éves színészt fél év alatt győzte le betegsége, így nem tudta betartani ígéretét sem.

Az április 8-án elhunyt Bicskey Lukács már nem tudott ott lenni utolsó filmje, az Argo 2 premierjén, özvegye azonban elmondta, még meg tudták közösen nézni a filmet.

“Láttam már korábban is a filmet. Árpa Attila mintha megérzett volna valamit, már majdnem teljesen kész volt az Argo 2., amikor még meg tudtuk nézni Lukáccsal. Október közepén, az Argo 2. sajtótájékoztatóján pár nappal voltunk azután, hogy kiderült ez az egész. Azon gondolkoztam, hogy vajon itt lesz-e a premieren?! Azt mondta Attilának, hogy történjen bármi, ő itt lesz. Azt gondolom, hogy szellemiségében itt is volt velünk!” – mesélte a Blikknek Kincső.

A gyászoló asszonynak férje elvesztésén túl még egy nagy feladattal is meg kellet birkóznia, öt éves kislányának, Mirának is el kellett magyaráznia a történteket.

“Azt gondolom, felfogja, mi történik. Amikor már tudtam, hogy nincs visszaút, akkor elmondtam neki, hogy apa teste elfáradt, már nem tudják meggyógyítani az orvosok. Ezt a fáradt testet az angyalkák felviszik a mennybe, és átöltöztetik. Szerettem volna, ha az ő kis ötéves lelke valahogy feldolgozza a történteket. Tudja, mit jelent, hogy apa nincs. Arról pedig egész életében gondoskodni fogok, hogy tisztába legyen azzal, milyen jó ember volt az apja, aki mindennél jobban szerette őt” – árulta el az özvegy.

Psycho s a musktli.. (vihar eltti) csendletFot: Imre Barta Bicskey Lukcs/Psychohttps://www.facebook.com/ImreBartaPhotography?fref=ts

Posted by Argo 2 on 2015. március 17.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik