Szórakozás

Bicskey Lukács remélte, hogy részt vehet az Argo 2 premierjén

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

újságíró. 2015. 05. 04. 08:57

Az 53 éves színészt fél év alatt győzte le betegsége, így nem tudta betartani ígéretét sem.

Az április 8-án elhunyt Bicskey Lukács már nem tudott ott lenni utolsó filmje, az Argo 2 premierjén, özvegye azonban elmondta, még meg tudták közösen nézni a filmet.

“Láttam már korábban is a filmet. Árpa Attila mintha megérzett volna valamit, már majdnem teljesen kész volt az Argo 2., amikor még meg tudtuk nézni Lukáccsal. Október közepén, az Argo 2. sajtótájékoztatóján pár nappal voltunk azután, hogy kiderült ez az egész. Azon gondolkoztam, hogy vajon itt lesz-e a premieren?! Azt mondta Attilának, hogy történjen bármi, ő itt lesz. Azt gondolom, hogy szellemiségében itt is volt velünk!” – mesélte a Blikknek Kincső.

A gyászoló asszonynak férje elvesztésén túl még egy nagy feladattal is meg kellet birkóznia, öt éves kislányának, Mirának is el kellett magyaráznia a történteket.

“Azt gondolom, felfogja, mi történik. Amikor már tudtam, hogy nincs visszaút, akkor elmondtam neki, hogy apa teste elfáradt, már nem tudják meggyógyítani az orvosok. Ezt a fáradt testet az angyalkák felviszik a mennybe, és átöltöztetik. Szerettem volna, ha az ő kis ötéves lelke valahogy feldolgozza a történteket. Tudja, mit jelent, hogy apa nincs. Arról pedig egész életében gondoskodni fogok, hogy tisztába legyen azzal, milyen jó ember volt az apja, aki mindennél jobban szerette őt” – árulta el az özvegy.

Psycho s a musktli.. (vihar eltti) csendletFot: Imre Barta Bicskey Lukcs/Psychohttps://www.facebook.com/ImreBartaPhotography?fref=ts

Posted by Argo 2 on 2015. március 17.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.