Szórakozás

56 évesen is vetkőzik Nyertes Zsuzsa

A színésznő egy színdarab kedvéért a szokásosnál merészebben vetkőzik, 22 éves lánya támogatja ebben.

Nyertes Zsuzsa a szokásosnál merészebben vetkőzik a néhány napja bemutatott Nem válunk el című darabban, ahol a dekoltázsát, a karjait és a lábait is lenge öltözetben mutatja meg a közönségnek.

“Ebben a darabban egy színésznőt játszom, aki a második felvonásban neglizsére vetkőzik le. Megmutatom a dekoltázsomat, a karomat és a lábakat. Csak egy francia bugyi, egy neccharisnya és egy princess van rajtam, ahogy azt kell. Kérdeztem a 22 éves lányomtól, hogy nem ciki-e a színpadon való vetkőzés, mert nekem már az anyaszerepeket kéne játszanom. Azt mondta, hogy nyugodtan vetkőzz, mert az anyaszerep még csak itthon megy neked. Én pedig nagyon adok a véleményére” – mondta az 56 éves színésznő, aki mindent bevetett, hogy jól nézzen ki a darabban.

“Nem baj, ha a színpadon az embernek nem kell behúznia a hasát, hanem elengedheti magát. Nekem lényeges, hogy jól érezzem magam a színpadon, mert akkor a közönség is jól érzi magát, és felhőtlenül tudok szórakoztatni. Egy japán zsírbontó technológiától és egy fantasztikus személyi edzőtől több önbizalmat kaptam, hogy ledobjam a cuccaimat a világot jelentő deszkákon. Ez egy olyan eszköz, amitől nemcsak akkor karcsúsodik az ember amikor rajta van a testén, hanem a zsírbontásért felelős noradrenalin hormont is beindítja, és a kezelés után negyedórás tornával szinte egyórás edzést vált ki. Az edzőm, Szilvi egy olyan gyakorlatsort vezényel le nekem mindig, amivel a karom, a hasam, a hátam és a fenekem is jól meg van mozgatva, jó izomlázas is szoktam lenni. Érzem, hogy nemcsak fogyaszt, hanem izmosít is a dolog. A kajálásra viszont nem figyelek oda. Szeretek jókat enni, és mivel eddig sem híztam el a finom ételektől, megnyugodtam, hogy ezután sem fogok” – tette hozzá Nyertes Zsuzsa, aki egy dupla esküvőben is benne lenne a lányával.


Fotó: Steiner Gábor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik