Szórakozás

15 hónapja vizsgálják Oszter ittas vezetését

Koczka Máté
Koczka Máté

UTAZÓ CELEBSZAKÉRTŐ. 2015. 05. 04. 08:05

Oszter Sándor ellen rekordideje folyik büntetőeljárás, de még időben vannak a rendőrök.

Az ittas vezetéssel gyanúsított Oszter Sándor esetében már sokadszor hosszabbították meg a nyomozást, érdemi előrelépés azonban továbbra sincs az ügyben. A színész jogi képviselője, Balogh Gábor a Fővárosi Főügyészséghez fordult panasszal, mert nem érti, mi tart ilyen sokáig. Azt válaszolták, hogy az észrevételeit megküldték a nyomozást felügyelő kerületi ügyészségnek.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi rendőrkapitánysága nem akart tájékoztatást adni a nyomozás érdekeire hivatkozva. Egy belső informátor azonban a Blikknek elárulta, hogy azért húzódik az ügy, mert a védelem több indítvánnyal, többek között gyanúsítotti indítvánnyal fordult a zsarukhoz. Ezeknek a kivizsgálásához pedig időre van szükségük a nyomozóknak.

Bár már most rekordideje folyik a vizsgálat, még időben vannak, ugyanis a gyanúsítotti kihallgatástól számított két év a határideje a nyomozásnak. Ott mindenképp érdemi döntést kell hozni: vagy megküldik vádemelési javaslattal az ügyészség felé, vagy megszüntetik a nyomozást. Ez tehát azt jelenti, hogy Oszter még jól is kijöhet abból, ha tovább húzódik az ügy. Ha két év alatt sem jutnak el a vádemelésig a zsaruk, akkor ejthetik az ügyét. Ők mégsem örülnek ennek, ugyanis a színész addig sem vezethet.


Fotó: Szabolcs László

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.