Szórakozás

Nehéz feladat elé állította a palotát a kis hercegnő

Royal-baby(650x433).jpg (Array)
Royal-baby(650x433).jpg (Array)

A királyi család szóvivője közölte, ma mégsem jelentik be az újszülött nevét.

Talán nem nagy túlzás azt állítani, hogy a világ nagy része egy kislány nevét találgatja tegnap óta. Legalábbis a brit alattvalók mindenképp, hiszen a fogadóirodáknál már egész komoly összegeket tesznek arra, hogy a tegnap reggel világra jött hercegnő vajon valamelyik uralkodó, vagy éppen apai nagymamája nevét kapja-e.

A Mirror egész nap percről percre tudósít a Kensington palota elől, várva a nagy bejelentésre; reggel még úgy vélték, ez  mára várható. Mostanra azonban kiderült, a hercegi pár valószínűleg a György herceg születésekor is alkalmazott módszert követi, gondolkoznak még kicsit, és napokkal később tudatják csak a királyi bébi választott keresztnevét. Szóvivőjük útján ugyanis közölték, ma még nem adják a világ tudtára a döntésüket.

Fotó: Europress/ AFP 

Az immár négytagúra bővült család egyébként ma nem sokat pihenhetett, Katalin és Vilmos szinte egész nap látogatókat fogadott. Károly herceg és Kamilla mellett a hercegné édesanyja és húga, Pippa is babanézőbe érkezett, hogy csak a legrangosabb vendégeket említsük meg.

A hercegi pár egyébként a palota hivatalos Twitter oldalán köszönte meg a rengeteg gratulációt és jókívánságot, ugyanott, ahol Harry herceg véleményét is közölték kis unokahúgáról. A nagybácsi szerint a kis hercegnő “abszolút gyönyörű” és “alig várja, hogy találkozhasson vele”.

Tehát ma este még kénytelenek leszünk anélkül álomra hajtani a fejünket, hogy megtudtuk volna a soron kövekező negyedik trónörökös nevét, viszont nálunk a várakozás ideje alatt is szavazhatnak a kis hercegkisasszony nevére. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik