Szórakozás

Az ének iskolája: Horváth Alexandra elkápráztatta a tanárokat

Horváth Alexandra (Array)
Horváth Alexandra (Array)

Máris a félévi értékelésért énekeltek a gyerek tehetségkutató versenyzői.

A félévi bizonyítvány kiosztásával, az összes kisdiák színpadra lépésével és zavaróan náthás hangú Ördög Nórával érkezett ma este Az ének iskolája. Anyák napja alkalmából, na és persze a félidőhöz érkezve mind a 16 énekes-palánta bizonyíthatta tehetségét és rátermettségét, ami nagyrészt sikerült is mindenkinek.

Gyuris Luca és Janca Áron produkcióit egymás után, rögtön a műsor kezdetén nézhettük meg, és talán a kelleténél kicsit nagyobb hangsúlyt fektettek a műsor készítői a kettejük között bimbózó tinirománcra. Még mintha a dalok is háttérbe szorultak volna kicsit emiatt, pedig Áron felkészülésébe még az eredeti előadó, Király Viktor is besegített.

A tündéri cuki Kornis Annát pedig tanárán, Szandin kívül ezúttal a Nyári lányok is mentorálták, hiszen a kislány Éld át című dalukkal állt színpadra. Őt Juhos Zsófi követte, és vele együtt az est első igazán profi, felnőtt előadókat is kenterbe verő előadása is megérkezett.

Váradi Robi ezúttal is kézcsókkal köszöntötte Ördög Nórát, majd pedig édesapja nevében nevelőanyjának énekelt egy szerelmi vallomást. Nagy Bogi franciás piknikkel készült tanárával, Caramellel együtt, és talán ennek hatására nagyon jól sikerült visszaadnia a nyolcvanas évek slágerének, a Voyage Voyage-nak hangulatát. Németh Dávid dalválasztása abszolút teltalálatnak bizonyult, Sugár Berci dala nagyon jól állt az izgulós fiúnak, sikerült teljesen feloldódnia a színpadon.

Kovács Nikinek is jól állt Ronan Keeting slágere, a tanárok is nagyra értékelték a produkciót. Sárközi Roland az egykori Emberek együttes Mama című dalát énekelte el, amit nemcsak nagymamája, hanem a jelenlévők többsége is megkönnyezett. Varga Norbi kissé megfázva is nagyon jó produkciót nyújtott, tanárától Carameltől pedig komoly, a későbbi támogatásra szóló ígéretet is kapott. 

Nagy Juli színes hajtinccsel és megszokott pozitív kisugárzásával érkezett, és csillagos ötösökkel távozott. Győrfi Dzsenifer az Eurovízióra induló Boggie korábbi slágerével, a Parfümmel állt színpadra, ráadásul azután, hogy Caramel segítségével lovasbalesete után először ült újra lóhátra. De Re Luigi a színpadra, míg laza anyukája a backstage-be vitt vidámságot, a produkció azonban kissé megosztotta a tanári kart. Horváth Alexandra valami elképesztő színvonalon adott elő egy Whitney Houston-slágert; Ördög Nóra szerint igazi díva volt a színpadon, de Caramel szerint is tökéletes volt az előadás.

A 16 éves Varga Dávid gyakorlatilag kész férfiként, és igaz profi előadóként villantott egy Frank Sinatra dalt – mi nagyon megvettük, bár ezt már sokkal inkább egy felnőtt tehetségkutatóban látnánk viszont. Az egyébként kisséTaylor Lautnerre emlékezető fiú a tanári kart is meggyőzte, és ötösökkel távozhatott a színpadról. Ahová aztán Lentulay Krisztián és szintetizátora érkezett; a kisfiú az Álmodj királylányt anyukájának énekelte. 

Amivel aztán a harmadik helyen is végzett, és igazgatói dicséretben részesült. Második helyre hármas holtversenyben Nagy Bogi, Varga Norbi és Varga Dávid került, ezzel szintén dicséretet érdemeltek. Az est győztese pedig Horváth Alexandra lett, azaz ő szerepelt legjobban a félévi vizsgán.

Jövő hétre Ördög Nóra a diákok kívánságainak teljesítését ígérte. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik