Szórakozás

Emberkísérletben vett részt Csonka András

A színészen a baktövis gyógynövény öregedés gátló hatásait orvosok vizsgálták.

Csonka András betöltötte az ötvenet, de ügyel arra, hogy fiatalos maradjon. Így pont kapóra jött neki egy kutatócsoport emberkísérlete, amelyben a baktövis gyógynövény öregedés gátló hatásait vizsgálták. A színésznek néhány társával együtt három hónapon át kellett egy kapszulát szednie, a végére állítólag fittebbnek, fiatalabbnak és kisimultabbnak érezte magát. A kutatók vezetője Dr. Székács Béla, a Magyar Tudományos Akadémia doktora nemzetközileg is elismert gerontológus volt, aki négy évtizede az öregedés folyamatait és annak lassítását, a hibás működésből adódó folyamatok visszafordítását kutatja.

“Hiú ember vagyok, de a munkámból adódóan ez nem is meglepő. Szerencsés vagyok, hogy rám talált Székács professzor, mert így jóval fiatalabbnak néztek a valós koromnál. Nem szeretnék hamar megöregedni, a plasztikai műtétektől tartok, sok rossz példát láttam magam előtt, szívesen nem is feküdnék kés alá” – mondta el Csonka Andrásról akiről köztudott, hogy ős hipochonder. Ennek kialakuláshoz részben hozzájárult édesapja súlyos betegsége, a család tíz évig küszködött a családfő folyamatos leépülésével

“Bevallom, félek az öregedéstől és annak következményeitől. Több mint tíz éve refluxom van, így a gyomromra különösen odafigyelek. Évekkel ezelőtt a porckorongsérvem miatt igyekeztem megtalálni a lehető legjobb és leghatásosabb módszert és megoldást. Akupunktúrás kezelésekre jártam, felgyógyultam, évek óta tünetmentes vagyok, de a természetes hatóanyagokat mindig szívesen kipróbálom” – tette hozzá a színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik