Szórakozás

Fiatalítószert teszteltek Ábrahám Editen

Egy magyar tudós kísérletében vett részt több társával a Barátok közt egykori Claudiája, amely a baktövis gyógynövény sejtregeneráló hatását vizsgálta.

Prof. dr. Székács Béla és kollégái egy olyan gyógynövényt, a baktövist kutatják, amely molekuláris szinten fiatalítja meg a sejteket. Évtizedek múlva talán ebből a kivonatból lesz az a csodaszer, amely a hosszú távú fiatalos életet garan­tálja. Tesztjelleggel már készítettek kapszulákat belőle, amelyet a Barátok közt egykori Berényi Clau­diája is kipróbált. Ábrahám Edit ötvenen túl is gyönyörű nő, mostanában pedig különösen jó formának örvend, vonásai kisimultak, fizikailag is erősebb. Most már beszélhet a titkos kísérletről, amelyben tizenkilenc másik emberrel együtt szerepelt.

“Három hónapig kellett szednem a baktöviskapszulát, naponta egyet. Persze alapvetően odafigyelek az egészségemre. De azt vettem észre magamon, hogy élesebb a memóriám, kevésbé vagyok fáradékony, és jobb lett a bőröm minősége” – mesélte a Borsnak színésznő, aki a gyógyszerek helyett mindig is előszeretettel fordult a gyógynövényekhez, ezért is mondott gondolkodás nélkül igent a kísérletre.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik