Szórakozás

KERO tanár úr megzavarta betörőit

A Rising Star zsűritagja arra ért haza kedd éjjel, hogy valaki megpróbált betörni az otthonába.

Kerényi Miklós Gábor hajnalig dolgozott a Budapesti Operettszínházban, de hazaérve döbbenten vette tudomásul, hogy valaki megpróbált bejutni a lakásába.

“A zárat, amely egyébként egy erős, speciális szerkezet, valaki megkísérelte szétszedni, de látszott, hogy félbehagyta. Annyira azonban tönkretette, hogy a csavarokat beletörte, így én sem tudtam bemenni” – kezdte a Blikknek Kero, aki ezt követően kénytelen volt a színházban éjszakázni.

“Hiába voltam nagyon fáradt, folyamatosan az járt a fejemben, hogy valószínűleg éppen én zavartam meg a betörőt, amikor megérkeztem. Rossz érzés, biztos nem is fogok annyira jól aludni egy pár napig, hiszen valaki az otthonomba akart behatolni” – mondta rendező, aki azt is elárulta, hogy a betörő semmi értékeset nem tudott volna eltulajdonítani.

“Be kell vallanom, először rossz érzés volt belépni a lakásomba, hiszen talán épp a szerencsén múlott, hogy egy vadidegen nem gyalázta meg. Örülök, hogy nem sikerült neki, de dühít, hogy megpróbálta. Egyébként hiába jött volna, otthon se részvényem, se pénzem, se ékszerem nincs. A Kossuth-díj is csak számomra értékes.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik