Szórakozás

Baukó Éva kiborult

Bauko-Eva(960x640).jpg (baukó éva, vv éva, )
Bauko-Eva(960x640).jpg (baukó éva, vv éva, )

Az egykori vv-s teljesen a padlóra került, már barátai is aggódnak miatta.

Baukó “VV” Éva depressziós lett – írja a Blikk. A VV4 botrányhősének, a VV7 BeleValója műsorvezetőjének jelenleg munkája és pasija sincs. Éva előző kapcsolatának pár hónapja elég csúnyán lett vége, ami különösen megviselte.

“Valóban azt hittem, hogy benne megtaláltam az igazi szerelmet, ám kiderült, hogy átvert. Nagyon rosszul éltem meg, ráadásul jelenleg nem dolgozom, így sok időm marad a problémákon rágódni. Nem tudom, hogyan tovább, jelenleg nincs értelme az életemnek. Már nem tudok megbízni a férfiakban. Szeretnék már nyugodt, boldog kapcsolatban élni, és azt hittem, megtaláltam azt az embert, aki mellett végre lecsillapodhatok. Sajnos nem így lett, csúnya véget ért a kapcsolatunk. Próbálom elfelejteni, ezért elkezdtem edzeni, de a fájdalmat csak ideig-óráig enyhíti” – mesélte a lány a bulvárlapnak, egyik ismerőse pedig azt is elárulta, féltik Évát valami meggondolatlanságtól.

“Éva nagyon heves vérmérsékletű, és sokszor nem gondolja át a tetteit, ezért is aggódom, nehogy valami hülyeséget csináljon. Tudom, hogy erős nő, de most valóban sok nehézség jutott ki neki, amiből remélhetőleg mielőbb kilábal.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik