Szórakozás

Dombóvári István lehet a Got Talent műsorvezetője

Már javában zajlanak a műsorvezetői meghallgatások, a a Showder Klub humoristája is esélyes.

Hamarosan eldől, hogy kik lesznek az RTL Klub őszi nagy durranásának, az X-Faktor helyett induló Got Talent-nek a műsorvezetői. Ahogyan ez szokás, a csatorna munkatársai belső válogatást tartanak a szerepkörre, amelyen idén egy váratlan esélyes is képbe került a  Showder Klub humoristájának, Dombóvári Istvánnak a személyében.

“Igen, ez így igaz, engem is meghallgattak már két ízben a műsor castingján. Balázsékkalrégóta dolgozom együtt, szerepeltem már a Morning Show-ban és a Vunderschönben is, ezért megnézik, miként működünk ebben a formában” – nyilatkozta a Borsnak Dombi, akit állítólag Sebestyén Balázs ajánlott maga mellé a feladatra.

Az RTL Klub programigazgatója a lapnak elmondta, hogy a készülő produkcióknál mindig kísérleteznek a műsorvezetők kiválasztásával, hogy a lehető legjobb felállás születhessen. Most is ez történik, ez a kreatív csapat feladata, a műsorvezetőknek ebbe állítólag nincs beleszólásuk. Hozzátette: hamarosan bejelentik, hogy ki vagy kik lesznek a Hungary’s Got Talent műsorvezetői.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik