Szórakozás

Könnyezve tett bejelentést Fekete Laci

A világ legerősebb embere bejelentette, hogy még ebben az évben visszavonul.

A még mindig puszta kézzel három-négyszáz kilókat mozgató, nyolc világbajnoki címmel büszkélkedhető Fekete Laci úgy döntött, hogy idén visszavonul.

“Harminc éves munkásság áll mögöttem. Sajnos az evolúció nem teszi lehetővé, hogy fiatalodjon az ember, csak idősödik. Január 28-án töltöttem az 57. életévemet, három év múlva ha sikerül leszek hatvan. Nagyon sok, több milliárd ember szeretne a világon 57 évesen ilyen állapotban lenni. A fizikális erőmmel úgy érzem, hogy probléma nincsen” – mondta a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban a világ legerősebb embere, aki hozzátette: szégyen, hogy a mai sportolók doppingszerek hatására tudnak csak teljesíteni.

Fekete László arról is beszélt, hogy pályafutása során sosem kapott állami támogatást, mivel nem olimpiai sportágban versenyzett, mégis komoly eredményeket ért el és világhírűvé vált.

“Mocskos világban élünk Peti. Mocskos világban élünk. Sok a szemét, a szenny. Elérzékenyültem. Sírni nem, ha rám esik egy hatszáz kilós gerenda, nem sírom el magam. Ez már a lelki problémám. Engem az visel meg tudod, hogy ebben az országban nem a becsületes emberek élnek meg. És nem élnek jól. Én ilyen vagyok Peti. Ilyen, sajnos. (…) Valahogy én szerettem volna egy elismerést ettől az országtól. A mindenkori illetékes vezetőktől, vagy államfőtől, akinek az az egyik kötelessége, hogy észrevegye az országban lévő értékeket és elismerje. (…) És akkor jön a karalábé macskajancsi, aki egy bizonyos klikkhez, baráti körhöz tartozik, és ilyen kereszt, olyan nagykereszt” – mondta könnyeivel küzködve az unokáját aggódva babusgató Fekete, aki hozzátette: az internetes kommentelők beszólásai is megviselik a családját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik