Szórakozás

VV Fanni és Dennis az összeköltözést tervezi

A Való Világ hetedik szériájának leghevesebb szerelmespárja nagy lépésre szánta el magát, hamarosan összebútoroznak.

Miközben egy villaszerelem szomorú véget ért, addig egy másik új erőre kapott. VV Fanni és Dennis viharos villakapcsolata a valóságshow után sem szakadt meg, olyannyira nem, hogy a pár komoly előrelépést fontolgat. A fiatalok a köztük lévő távolság miatt csak hétvégente tudnak találkozni, amit három hónap összezártság után nehezen viselnek, éppen ezért úgy döntöttek, hogy egy-két hónap múlva közös otthont keresnek maguknak.

“Egy hónap múlva tervezzük az összeköltözést. Én a kiskutyám miatt olyan lakást szeretnék, aminek van udvara” – kezdte a 8:08 Minden Reggel műsorában Fanni, aki őrült féltékenysége miatt is egyre jobban sürgeti a dolgot.

A pár tervei között azonban nem csak a költözés, de a nyaralás is ott szerepel. Dennis pedig megígérte szerelmének, hogy elviszi romantikázni Olaszországba.

“Oda viszem a Fannit, ahová szeretné. A nyáron mindenféleképpen el fogunk menni nyaralni, egy kicsit kell a romantika és a kikapcsolódás. Ezen is dolgozni fogok, hogy ez összejöjjön” – árulta el Dennis, miután végre szóhoz jutott barátnőjétől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik