Szórakozás

Szakított VV Robin és Anett

Újabb Való Világos románc ért véget. A VV7 győztesét másfél hónap után tette lapátra a korábbi széria játékosa.

VV Robin még villaléte alatt ismerkedett meg Anettel, amikor a szőke lány beköltözött néhány napra hozzájuk. Habár sok vádat kaptak, mi szerint Anett csak a pénze miatt hajt Robinra, szerelmük ígéretesnek tűnt. Most, másfél hónap után mégis véget ért a lamúr, miután Anett rájött, hogy Robin exével levelezget titokban.

“Nagyon-nagyon mérges vagyok rá. Ő az az ember, akiről nem gondoltam volna, hogy ezt megcsinálja velem. Undorítónak, gusztustalannak tartom azt a nőt is, hogy eddig nem kellett neki, ő dobta ki, de most, hogy mi együtt vagyunk nem tudta tiszteletben tartani. Hihetetlen, hogy 40 évesen csak ennyi intelligenciája van” – mesélte idegesen a Reflektornak Anett, aki azt is elárulta, hogy a lebukás után egy csúnya üzenetet is küldött a nőnek, és legszívesebben megrángatná még most is.

Robin habár eleinte békülni próbált, most úgy érzi, ennek így kellett lennie, ám volt barátnőjéhez nem fog visszatérni.

“Valóban igaz, hogy leveleztem a volt barátnőmmel, Anett pedig megtudta. Ez nem volt szép dolog, sajnálom is, de rá kellett jönnöm arra, hogy jobb lesz nekem most egyedül. Nem akarom újrakezdeni az exemmel” – mondta a VV7 győztese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik