Szórakozás

Presser Gábor füvezett

A Kossuth-díjas zeneszerző nem tagadja, hogy annak idején kipróbálta a füvet. Azt mondja, nem játszott rosszabbul, ha szívott.

Presser Gábor tegnap este Friderikusz Sándor vendége volt az ATV-n. A zenészlegenda a hosszú interjúban mások mellett arról is beszélt, hogy annak idején nem állt tőle távol a kábítószer.

“Hogyha azt akarod megkérdezni, hogy szívtam-e füvet ugyanúgy, mint mindenki az én generációmból, akkor igen. Kipróbáltuk. Egyszerűen benne voltunk abban a miliőben. Angliában dolgoztunk, sodortak nekünk, megkóstoltuk, nem játszottam tőle rosszabbul. Én akkor már elolvastam, amit Paul McCartney mondott, hogy neki mindig a zsebében van egy kis fű, és mindig szól is a vámon. Azt is olvastam, hogy a fű az nem jó, mert valami bajt okoz, de egy csomó államban már legalizálva van. Én nem gondolom, hogy ebben állást tudok foglalni, mert nem értek hozzá. De hazugság lenne azt mondani, hogy nem próbáltam ki, mint ahogy nagyon sokan azt hazudják, hogy nem próbálták ki. Hát istenem, én most nem hazudok” – mondta Presser.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik