Szórakozás

Nincsenek szavak! David Hasselhoff új videoklipje mindent visz

David Hasselhoff (david hasselhoff, )
David Hasselhoff (david hasselhoff, )

Lázálom a nyolcvanas évekből: kung fu, kemény zsaruk, náci rohamosztagosok, viking harcosok, dinoszauruszok, akció.

A Csillagok Háborúja 7. második előzetese ehhez képest bakfitty! True Survivor – Igazi Túlélő a címmel megjelent a Kinght Rider, és a Baywatch mellkasszőrbajnok főhősének legújabb videoklippje. A videó annyira szürreális, hogy megtekintését csak erős idegzetű, a nyolcvanas évek amerikai popkultúráját fetisizáló olvasóinknak ajánljuk. Nekik viszont teljes képernyőn, szigorúan hádében.

A dal egyébként egy készülőben lévő svéd akció-vígjáték, a Kung Fury betétdala. A filmet egy David Sandberg nevű fiatalember álmodta meg, hogy tisztelegjen nagy kedvencei, a nyolcvanas évek amerikai akciófilmjei előtt. A sztori szerint egy Miamiban élő nyomozó-harcművész, Kung Fury a nyolcvanas évekből visszautazik az időben, hogy megölje Adolf Hitlert, a „Kung Führert”. A számításokba persze hiba csúszik, így Kung Fury a vikingek koráig repül vissza, ahol összebarátkozik egy harcosnővel, és természetesen Thor istennel, akikkel együtt folytatja akciódús kalandozását az időben.

Az eszement mozira, melynek írója, rendezője, producere, és a főhőse is mega Sandberg, a pénzt egy internetes támogatásgyűjtő oldalon, a Kickstartesren kalapozta össze. A legfrissebb információk szerint a film május 28-án jelenik meg majd a Youtube-on, mi addig tutira álmatlanul fogunk forgolódni éjjelente.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik