Szórakozás

Listavezető a Paul Walker emlékére írt dal

Paul-Walker(960x640).jpg (paul walker, )
Paul-Walker(960x640).jpg (paul walker, )

A Billboard slágerlistájának élén landolt a 2013 novemberében elhunyt amerikai színész, Paul Walker emlékére írt See You Again című dal.

Az amerikai rapper Wiz Khalifa és Charlie Puth popénekes közreműködéséből született dal a Halálos iramban-filmek hetedik részének lemezéhez készült. Az album jelenleg vezeti a Billboard 200-as albumlistáját.

A See You Again eddig két Spotify-rekordot döntött meg: egyetlen nap alatt 4,2 millióan, egy héten belül pedig 21,9 millióan töltötték le a zenemegosztó oldalról. A dalt mostanáig több mint 721 ezren vásárolták meg digitális formában.

A Billboard százas slágerlistájának élén a dal Bruno Mars és Mark Ronson Uptown Funk! című számát váltotta, amely egyhuzamban 14 hétig állt az első helyen. Az MTV televízió csatorna filmes díjait kiosztó április 12-i gálán Vin Diesel, a film egyik főszereplője a See You Again néhány sorát énekelve emlékezett meg az autóbalesetben elhunyt kollégájáról.

A Halálos iramban 7 már több mint 250 millió dollárt (mintegy 70 milliárd forint) hozott az észak-amerikai jegypénztáraknál, itt írtunk róla kritikát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik