Szórakozás

Peller Mariann ezúttal nem volt csalódott gyermeke neme miatt

A műsorvezető ismét kisfiút hord a szíve alatt, de már nem bánja, hogy fiús anyuka lesz.

Peller Mariann már terhessége negyedik hónapjában jár, és szinte biztos, hogy a kétéves Kornél kisöcsit kap szüleitől. A szőke sztár bevallotta, hogy szeretett volna egy lányt is, de már nem bánja, hogy így alakult.

“Úgy tűnik, hogy fiús anyuka leszek, tehát esélyem sincs megtapasztalni, hogy milyen egy kislánnyal. Nagyon örültem volna, ha másodszorra kislányom lesz, de most egy percig sem éreztem csalódottságot. Míg szegény Kornélnál azt éreztem, hogy lány lesz, és amikor kimondták, hogy nem, akkor volt egy pillanatnyi csalódottság, de hála istennek most nem volt ilyen, mert az állítólag nem jó a gyerek lelkének” – mesélte Mariann a Mokkában.

A kismama nagyon nehezen viseli terhességét, akárcsak az előzőt, de a nagyszülők sokat segítenek neki, ezért nyugodtan hányhat esténként…

“Az elsőnél is megszenvedtem az első pár hónapot, és talán most még jobban. Több a hányás, hogy finom és nőies legyek. Cserébe viszont sokkal jobban meg tudom élni, mert tudom, hogy mi várható, hogy egyszer vége lesz, és hogy több mint valószínű, hogy ez az utolsó várandósságom” – magyarázta a tévés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik