Szórakozás

Erdélyi Mónika: A szakítás is megoldás a párkapcsolati problémára

A műsorvezető szeret mások magánéleti válságain segíteni, annak ellenére, hogy sokan nem találják alkalmasnak erre a pályára.

Erdélyi Mónika büszke arra, hogy diplomát szerzett, mint párkapcsolati tanácsadó, és szívesen is gyakorolja szakmáját. Habár sok negatív kritikát kap, melyek szerint saját kapcsolatai kudarca után nem kéne ilyesmivel foglalkoznia, ő állítja, saját magánéletének válságait mindig megoldotta.

“Amivel engem szoktak oltogatni az az, hogy miért gondolom azt, hogy én tudok másoknak párkapcsolati tanácsot adni, amikor a saját életemet sem tudtam megoldani. Ezért megragadnám most az alkalmat, és elmondanám, hogy minden megoldás, megoldás, tehát én, így oldottam meg. Nem kell ugyanis minden párkapcsolatot egyben tartani” – mondta a Mokkában Mónika, aki arra buzdította a hitetlenkedőket, hogy próbálják ki valamelyik tréningjét.

A tévés azt is elárulta, hogy azért tud igazán hiteles lenni ezeken a foglalkozásokon, mert saját élete eseményeit is fel szokta idézni, ennek ellenére most nagyon sejtelmesen nyilatkozott arról, hogy jelenleg szerelmes-e: “Hogy én párkapcsolatban élek-e jelen pillanatban, vagy nem, azt nem szeretném megosztani, de boldog vagyok.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik