Szórakozás

Bajor Imre cége végelszámolás alatt

Az a Csóközön Kulturális Szolgáltató Bt került végelszámolás alá, amely a tavaly elhunyt színész fülei birtokának tulajdonosa is.

Végelszámolás alatt van a tavaly augusztusban hosszan tartó súlyos betegség után meghalt Bajor Imre feleségével közös vállalkozása, a Csóközön Kulturális Szolgáltató Bt. Ez azért különösen érdekes, mert a társaság egyedüli tulajdonosa annak a fülei birtoknak, amiben a színész a párjával, Bajor Ildikóval élt, s amiben a humorista halála óta az özvegy lakik.

Bajor Imre és felesége, Ildikó még 2000 decemberében vette meg azt a fülei házat, ami a közös cégen keresztül a hagyaték vélhetően legjelentősebb részét képezi. Az ingatlan tulajdoni lapja szerint a Csóközön Bt. volt a vevő, amelyben a színművész beltagként, a felesége pedig kültagként szerepelt. Az Opten.hu jelenlegi adatbázisa szerint viszont február elején született egy döntés arról, hogy jogutód nélkül megszüntetik a vállalkozást. Pár héttel ezelőtt pedig az is bejegyzésre került, hogy végelszámolással szűnik meg a cég – írja a Blikk.

A törvényes öröklés általános rendje szerint Bajor két előző házasságából született gyermeke, Marci és Lili, valamint felesége egyenlő arányban örököse Bajor cégben fennállt részesedésének. A lap szerette volna megtudni, hogy azért van-e végelszámolás a cégen, mert arra kérték a bt.-t, hogy egyezzen meg az árvákkal, ám a családból senki sem akart nyilatkozni az ügyről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik