Szórakozás

Médián túli életre készül Tóth Gabi

Az X-Faktor mentora ki szeretne tanulniegy polgári szakmát, év vidéken nevelne gyermeket. Igaz, még egyszer sem randizott.

Bár sokat pletykáltak róla és Trap kapitányról, Tóth Gabi jelenleg szingli. Jelenleg főként a zenei karrierjével foglalkozik, és próbálja előkészíteni a médián túli életét.

“Tény, hogy nagyon jóban lettünk, és megvan köztünk az összhang. Ám a szerelem sajnos még nem köszöntött be az életembe. Elfogadom a helyzetet, megtanultam felismerni a magány szépségeit, mert ha megbékélünk vele, sokkal könnyebben megismerhetjük önmagunkat. Rájöttem arra is, hogy nem szabad görcsösen ragaszkodnunk valamihez vagy valakihez. El kell engednünk, mert ha foggal-körömmel harcolunk érte, soha nem fogunk tudni továbblépni és előrehaladni az életben. Most megélem a ma­gá­nyo­mat, de nem hiszem, hogy ez életem végig így lesz. Csak átmeneti állapot. (…) Furcsának tűnhet, de én még soha nem randiztam! Az összes párkapcsolatom a munkán során alakult ki, szakmabeliekkel is­mer­ked­tem, és soha nem mentem el idegennel egy gyertyafényes vacsorára. Nehéz ez eb­ben a világban…” – mondta a Borsnak adott interjújában Tóth, akitől azt is megkérdezték, hogy fél-e népszerűsége elvesztésétől.

“Ettől egyáltalán nem tartok, ta­valy óta ugyanis a három legke­resettebb énekesnő közé kerültem, ezért nem félek, hogy elfelejtenek. Egyedi a hangszínem, szeretik a személyiségem, de most egy kicsit a háttérbe vonulok. Persze azért bízom benne, hogy ha idén nem is, de egyszer még újra ott ülhetek majd az X-Faktor mentori székében. (…) Az ember társas lény, én sem szeretnék magányosan megöregedni. Ha most el is fogadom a sorsom, majd szeretnék egy ha­talmas vidéki házban élni, gyerekeket nevelni, és az éneklés mellett egy polgári szakmát is szeretnék kitanulni. Nem akarok életem végéig médiaszemélyiség lenni, nyilván fontos számomra a szakmai elismerés, de úgy gondolom, mindig kell, hogy legyen egy B terv” – tette hozzá az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik