Szórakozás

Csobot Adél: Van egy kis testképzavarom

Csobot Adél (csobot adél, )
Csobot Adél (csobot adél, )

Az egykori x-faktoros énekesnő tíz kilót fogyott az utóbbi időben, és már testtömegindexe alapján is a sovány kategóriába tartozik.

Csobot Adél a Bors újságírójának nem árulta el, pontosan hány kiló, azt viszont igen, hogy legalább tíz kilótól szabadult meg az utóbbi időben. Bár már XS-es ruhákat hord, mégsem látja magát kórosan soványnak.

“Lehet, hogy valóban van egy kis testképzavarom, mert tényleg nem érzékelem magam annyira vékonynak, hogy ezen aggódjam. Való igaz, tíz kilót fogytam, de nem hirtelen, hanem mondjuk az elmúlt egy évben. Az emberek fejében az x-faktoros kinézetem van. Elismerem, soha nem voltam még ilyen vékony, de úgy látom a tükörben, nem drasztikus ez a változás, csak szembetűnő. Az M-es, közepes ruhaméretről a legkisebb számozású méretre, az XS-esre fogytam. Csak az első pár kiló leadása volt tu­da­tos. Amikor azt mutatta a mérleg, hogy lement két-három kiló, lendületbe jöttem, lelkes lettem, és még jobban odafigyeltem magamra. Az utóbbi időben többet olvasok az egészséges életmóddal kapcsolatban, de ez azért nem azt jelenti, hogy nem eszem édességet. Néha azért megkóstolok ezt-azt!”


Fotó: RTL Klub, Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik