Szórakozás

Barátai sem tudták, hogy Bicskey Lukács ennyire beteg

A tegnap elhunyt színész sosem panaszkodott a betegsége miatt, hitt a gyógyulásában.

Mint megírtuk, szerdán 53 éves korában elhunyt Bicskey Lukács. Az Argo filmekben Psychót alakító színész az utolsó heteiben sem panaszkodott, pedig a gyilkos kór miatt pokoli fájdalmakkal küzdött. Még közeli ismerősei sem sejtették, hogy ekkora a baj. Fél év alatt teljesen felemésztette a szervezetét a betegség, az utóbbi időszakban pedig annyira legyengült, hogy már a különböző kezelések sem segítettek. Néhány hete szállították kórházba, amelyet már nem is hagyhatott el.

A Blikknek Bicskey több közeli ismerőse is nyilatkozott. Egyikük szerint a férfi sosem panaszkodott, mert hitt abban, hogy minden rendben lesz, vagy csak nem akarta, hogy sajnálják. Az Argo 2 producere, Árpa Attila is meghatottan mesélt Lukácsról.

“Élete volt a színház. A filmbeli karaktere szerint egy szótlan, jéghideg tekintetű férfit játszott, de az életben pont az ellenkezője volt. Egy melegszívű, közvetlen, segítőkész, művelt ember! Imádtam, amikor közönségtalálkozókon mindenkit megviccelt, és hozta Psycho karakterét. Elképesztően hiányozni fog! Ég veled, barátom” – mondta a Blikknek Árpa.

Ismerősei szerint Bicskey Lukács nem is lehetett volna boldogabb az utolsó éveiben, hisz újra rátalált a szerelem. Feleségül vette kedvesét, Pethő Kincsőt, és gyermekük is született.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik