Szórakozás

Sarka Kata: Az élet, amit mi élünk, nem normális

Sarka Kata (sarka kata, )
Sarka Kata (sarka kata, )

Hajdú Péter felesége jól tudja, hogy gyermekei az átlagtól eltérően nevelkednek. Azt mondja, férje tart is attól, hogy a világsztár-csemeték sorsára jutnak. Na és persze a tévés csinos párjáért is aggódik.

Sarka Kata a Borsnak adott interjújában nemcsak Hajdú Péterrel való megismerkedésük és kapcsolatuk anomáliáit boncolgatta, hanem azt is elmesélte, mennyire happy náluk minden és mindenki manapság, és azt is megtudhattuk, hogy van egy terület, ahol abszolút ő hordja a nadrágot.

“A gyereknevelésben én vagyok a főnök, kettőnk közül én vagyok a szigorúbb, de ha teljesítenek, például rendesen kitakarítják a szobájukat, akkor meg is jutalmazom őket. Peti racionálisabb, ilyenkor persze azonnal kérdőre von, hogy miért kellett nekik játék megint. Az az élet, amit mi élünk, nem normális, ezt tudjuk jól, Peti pedig retteg attól, hogy sok világsztár gyerekeihez hasonlóan a mieink sem fogják tudni értékelni mindazt a jót, ami nekik jutott, ha túl sokat kapnak. Szerinte az én utam (teljesítményért jutalmazás) oda vezet. Pedig erre is nagyon figyelek, éppen ezért járnak állami oviba és iskolába, hogy lássák, hogyan is működik a világ” – árulta el a fitneszversenyre készülő, ennek kapcsán pedig cicibimbót is villantó celebfeleség, aki azt sem titkolta el, férje bizony néha igen-igen féltékeny rá. Legalábbis elég komolyan ellenőrizgeti.

“A múlt héten például nyílt napra mentem egy suliba, az igazgatói köszöntő közben betettem a telefont a táskámba, és lehalkítottam. Nem tudom, hányszor hívott, és hány tucat sms-t küldött, hogy hol vagyok, pedig reggel megbeszéltük: a suliba megyek. Kiderült, elment az edzőterembe is, hogy ott vagyok-e, és felhívta a kolléganőimet, mit tudnak rólam. Soha nem csinált még ilyet…” – derül ki a cikkből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik