Szórakozás

Földön fetrengve tépik egymást Vastag Csaba rajongói

Vastag Csaba (vastag csaba, )
Vastag Csaba (vastag csaba, )

Az énekes körül komoly hisztéria folyik; egyesek már a családját is megfenyegették.

Vastag Csaba követői különös üzenetet olvashattak minap a Facebookon – erről mi is beszámoltunk, hiszen viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy híresség arra kéri rajongóit, hogy ne látogassák a koncertjeit. Ezúttal pedig ez történt; az egykori X-Faktor győztes menedzsere négy fanatikus rajongótól kérte, hogy a fellépéseken és a magánéletben egyaránt maradjon távol az énekestől, különben akár távolságtartási végzést is kérhetnek ellenük. Az okokról most a Blikknek nyilatkozott.

“A négy kitiltott zaklató közül az egyik azt állítja, gyereket vár Csabitól. A többiek is teljesen rászálltak, autóval követik,órákig állnak a lakása előtt. Hívogatják a koncertek helyszíneit, hogy az első sorban állhassanak, és fenyegetik, ellökik a többi rajongót is. Nem hagyják, hogy Csaba másokkal fotózkodjon, csak ők kaphatnak autogramot, szabályos sorfalat állnak, hogy a többi 300 ezer rajongó közül senki ne férhessen a közelébe. Csaba és a zenekar, valamint a családja biztonsága érdekében is szükség van erre” – mondta el Posztobányi Andor menedzser. A lap úgy értesült, életveszélyes fenyegetés is elhangzott már: az egyik “rajongó” azt mondta, ha Csaba nem lesz az övé, leszúrja öccsét, Vastag Tamást.

 

A Bors pedig az egyik koncerten történt verekedésről ír: a napilap szerint nemrég két rivalizáló rajongói csoport a színpad előtt provokálta egymást. A konfliktus aztán odáig fajult, hogy végül a lányok a földön henteregve tépték egymást; a biztonságiaknak kellett szétszedni őket. A bulvárlap azt is tudni véli, hogy egyes rajongók valódi fanatikusként Facebook profiljukat is bálványozott kedvencüknek szentelik: van, aki 28 albumnyi fotót tárol az énekesről közösségi oldalán.

Vastag Csaba szűkszavúan nyilatkozott a kialakult helyzetről. “Bízom benne, hogy rendeződik a dolog, mindenkinek jobb lenne, ha megoldódna.”

Fotó: RTalent

Ajánlott videó

Olvasói sztorik