Szórakozás

Geszti csak a valódi kritikákkal törődik

Az ironikus dallal és klippel előrukkoló zenész úgy véli, az irigység mára népszokássá vált. Ezt figurázta ki, és vállalja, hogy ezzel ismét megosztóvá válik.

Humor és öniróniai Geszti Péter legújabb dalában – ígéri címében az RTL Klub reggeli műsorának videója, ami az egykori X-Faktor mentor legújabb dobását boncolgatja. Geszti és csapata ugyanis április elsejére időzítette új dalát, ami a Szomszéd tehene címmel mutat fricskát a mindig másra mutogató magyar társadalomnak.

“Nem gondolom, hogy más társadalmakban nincs jelen ez az irigység, de nálunk enenk sikerült szerintem olyan általános kuturális jelenséggé válni, ami szerintem elég súlyos, és ez a GDP-ben is meglátszik” – mondta el Geszti, aki úgy véli, az új dal sokkal viccesebben mutatja be, hogy milyenek vagyunk, mint előző, szintén megosztó szerzeménye, a Hungarian in Europe. “Dalocskáját” ironikus rámutatásnak, afféle zenei pamfletnek szánta, és nem többnek ennél. A klip “direkt lett gagyira véve”, a balkáni hatás pedig a keleti nyitásnak köszönhető – tudhattuk meg a riportból.

“Figyelek a kritikákra, ha a kritika kritika. Ha nem csak előítéletből fakad, és nem pusztán csak a szokásos trollkodás” – mondta el Geszti a 62 ezer kattintásnál tartó dal alatti negatív vélemények kapcsán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik