Szórakozás

Becsődölt Erdélyi Mónika vállalkozása

A műsorvezető esküvői ruha szalonja bebukott, ezért most áron alul kell megválnia a drága holmiktól.

Erdélyi Mónika igyekszik minél több lábon állni, új szakmákat is kitanult, de évekkel ezelőtt alapított vállalkozását most kénytelen felszámolni. Esküvői ruha üzlete ugyanis tönkrement, mert nem tudott elég időt foglalkozni vele.

“Nem tudtam ott lenni a szalonban, emiatt rengeteg probléma adódott. Nagyon sok ruhám ment tönkre a hozzá nem értő alkalmazottak miatt. Egy idő után meg kellett hoznom a döntést, be kellett zárnom. Egy ideig ott tároltam a ruhákat, aztán hazahoztam. Fáj a szívem értük, mert ezek gyönyörű, igényes, drága ruhák, most mégis áron alul adom őket, mert a végtelenségig nem tarthatok fent egy szobát azért, hogy simogassam őket. Tudom, hogy most megint dübörög az esküvői biznisz, de már nem szeretnék belőle szeletet” – árulta el a Borsnak a dekoltázsával hódító Mónika, aki azért egy darabot megtart magának.

“Nem szoktam felpróbálgatni a menyasszonyi ruhákat, de úgy döntöttem, egyet megtartok. A választásom a legdrágábbra esett, mert annyira flancos, és olyan sokba kerül, hogy biztosan nem fogja megvenni senki!” – nevetgélt a tévés.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik