Szórakozás

Schuster Lóri lánya csak a rák miatt áll szóba apjával

A P.Mobil vezetője már egy éve küzd a rettegett kórral, mégsem kesereg, hiszen betegségének köszönhetően kibékült lányával.

Schuster Lóri tavaly év végén beszélt először arról, hogy 2014 márciusában vastagbélrákot diagnosztizáltak nála. Hősiesen tűrte a kemoterápiát és a műtéteket, a bulik szervezését még a kórházban sem hagyta abba. Akkori nyilatkozatának köszönhetően pedig élete legnagyobb ajándékát kapta.

“Nem vagyok érzelgős, de vannak érzéseim, és amikor 19 év után Katinka felhívott, csak arra tudtam gondolni, ennek az átkozott betegségnek örömteli a hozadéka. Sosem felejtem el, ahogy megláttam, jött szembe velem, megöleltük egymást, és négy órán át dumáltunk. Mindent felidéztünk. A jót is meg a rosszat is, és amikor rákérdeztem, elismerte, ha ez a cikk nem jelenik meg, nem hívott volna föl” – mesélte a Blikknek Lóri, akitől 27 éves lánya vette át a szót.

“Így igaz. Ha ez a betegség nem lenne, a mai napig nem beszélnénk egymással. A viszonyunk a papával nem volt felhőtlen, de megrendített, amikor kiderült, milyen súlyos betegséggel küzd.”

Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik